Mondjuk cirmosat sem...:)
A szeleteket besóztam, papírtörlőre tettem, ahol szépen kiengedi a levét..., így nem csak a nedvességtől szabadul meg, de az esetleges kesernyés ízét is nagyobb valószínűséggel úszhatjuk meg.
.
Igazából a rizs jobban megy hozzá,,,, de most nem volt itthon...:)
Padlizsán krém:
2 db közepes padlizsán
1-2 fej hagyma
2-3 gerezd fokhagyma
majonéz, só, bors, citromlé
A hagymamennyiséget mindenkinek magának kell kitapasztalnia!!!
A sütőben addig sütöttem a padlizsánt, amíg ráncos nem lett a héja, majd késsel szépen lehántottam róla.
Aprítóval összedolgoztam a húsát, a hagymát és fokhagymát...ennek hiányban a turmixgép is tökéletes a célra...
Semleges állagú, szörnyű ízű masszát kapunk...:)
Jöhet az ízesítés...majonéz, só, bors, pár csepp citrom-- egyszerűen tökéletes!!!
Pirítós kenyérrel a legfinomabb,,,
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése