Könyvek, amelyek az évek során a kezembe kerültek, csak írók, költők, akikkel találkoztam, akik megérintettek, szóltak hozzám, tükröt tartottak elém, vagy épp halkan a fülembe suttogtak,
Mindenki fejében más és más, ezer, és ezer megvilágításban ugyanaz a gondolat, a tapasztalat, és az egyéniség tükrében születő arcképcsarnok.
A főzés is ilyen, a blogok is ilyenek. Ahogy hozzáállnak az emberek a gasztronómiához, pont olyan a személyiségük, gyakran az életük is. Van aki só nélkül főz, van aki szívesen variálja az ízeket, bátran használja a fűszereket, van aki bedob csak egy félkész kaját a mikróba, de van aki nagy gondot fordít a terítésre. és örömére szolgál, ha megoszthatja valakivel. Van aki ragaszkodik a hagyományokhoz, és van aki megkóstol mindent, amit csak lehet., : zárt és nyitott, giccses és ízléses,, sznob és konzervatív, stb, stb, stb...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése