2014. július 25., péntek

Tárkonyos csirkeragu leves

Ez a leves szinte mindig mindenhol sikert arat..., nem is lehet mit hozzáfűzni,,, hihetetlen finom, és kész, a tárkony, a tejszín, és a citrom valami egészen elképesztő harmóniában vannak egymással.

Csirkemell
Leveszöldség, esetleg petrezselyem 
Zöldborsó
Leveskocka
Liszt
Tejszín
Tárkony
Citrom


Kis olajon megpároltam az apróra vágott csirkemell kockákat, majd hozzáadtam a zöldségeket is, Nekem most mirelit zöldségkeverékem volt a sárgarépán kívül.


Mikor kicsit megpirultak, hozzáadtam a tárkonyt, és felengedtem vízzel. Beledobtam két leveskockát.




Egy pohár tejszínben elkevertem egy evőkanál lisztet..., semmiképp nem kell több bele, hogy ne legyen túl sűrű. Pár kanál forró levessel elkevertem, és beleöntöttem a levesbe.







Végül hozzáadtam a zöldborsót is, annak nem kell már túl sok idő, mire megpuhult, el is készült a leves. Citromot csavartam bele, nem túl sokat, épp hogy csak összebarátkozzanak...:)


















2 megjegyzés:

  1. Csupa olyan finomságot fedezek fel Nálad, amit Mi is nagyon szeretünk. :-) Próbáld meg leveskocka nélkül. Úgyis nagyon finom! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ennek nagyon örülök!!! Feltétlenül ki fogom próbálni, köszi..., és megnézegetem a blogodat is!!!

      Törlés