2014. június 20., péntek

Orosz hússaláta

Az egyik kedvenc salátám az orosz hússaláta, egyrészt mert gyorsan elkészíthető, másrészt mert nagyszerűen mennek egymáshoz az ízek, az uborka és az alma hihetetlen harmóniában vannak, főleg másnapra kerülnek szoros barátságba egymással.:)

Csirkemell 
Tojás
Csemegeuborka
Alma
Tartár/majonéz

Az egyszerűsége abban rejlik, hogy az összetevőket egyszerűen csak össze kell keverni. A tartár készítése a saláta party bejegyzésemben található. 



A csirkemellet elég megpárolni, de a levesből megmaradt főtt, szárazabb csirkehússal is készíthető.











Az első kísérletem kb 1 évvel ezelőtt...a saláta partyról... itt szerettünk bele...:)








2 megjegyzés:

  1. Nagyon régen ettem. Köszi, hogy eszembe juttattad. Valamikor régen itt Komlón volt egy salátabár és ott ettem először. El is felejtettem. :-)
    De most el fogom készíteni.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon örülök, hogy eszedbe juttattam..., ha elkészítetted, kíváncsi lennék, hogy ízlett-e! :) Én először a párom szülinapjára készítettem, de azóta rendszeresen étlapon van nálunk....:)

    VálaszTörlés