2014. augusztus 22., péntek

Tejszínes-gombás palacsinta


Ezt az ételt egyenesen imádom, vendégeknek, és ünnepi előételnek szoktam készíteni, a palacsinta gyártást leszámítva gyorsan elkészül,  és nagyon finom, ráadásul a belevaló variálható, és sokkal olcsóbb, mint egy palacsintázóban...

Hagyma
Petrezselyem
Gomba
Tejszín
Só, bors
Palacsinta Reszelt sajt

A hagymát megdinszteltem a petrezselyemmel


Rádobtam a gombát /jó sok kell, mert összeesik/


Összepároltam


Megszórtam egy kis liszttel, és felöntöttem tejszínnel.




Kisütöttem a palacsintákat, persze ha már.... akkor annyit, hogy maradjon pár a nutellásnak is....:)







Megtöltöttem tejszínes gombával...

Tűzálló tálba fektettem őket, és megszórtam sajttal.


Nem szoktam túlzottan rápirítani a sajtot, hogy érezni lehessen az ízét,,,

























1 megjegyzés: