Ezt az ételt egyenesen imádom, vendégeknek, és ünnepi előételnek szoktam készíteni, a palacsinta gyártást leszámítva gyorsan elkészül, és nagyon finom, ráadásul a belevaló variálható, és sokkal olcsóbb, mint egy palacsintázóban...
Hagyma
Petrezselyem
Gomba
Tejszín
Só, bors
Palacsinta Reszelt sajt
A hagymát megdinszteltem a petrezselyemmel
Rádobtam a gombát /jó sok kell, mert összeesik/
Összepároltam
Megszórtam egy kis liszttel, és felöntöttem tejszínnel.
Kisütöttem a palacsintákat, persze ha már.... akkor annyit, hogy maradjon pár a nutellásnak is....:)
Megtöltöttem tejszínes gombával...
Tűzálló tálba fektettem őket, és megszórtam sajttal.
Nagyon finom, én is szoktam készíteni. :-)
VálaszTörlés