Egy tökéletes vasárnapi ebéd: csirkehús leves, rizseshús tejfölös uborkasalátával, epres mennyország.
Hatalmas adag zöldség---
Erős Pista híján egy kis magyar gulyáskrémmel...
Rizseshús
Sertéshús
Rizs
Hagyma
Pirospaprika
Só, bors
Először készítettem egy hagyományos pörköltet
Megjegyezném, hogy én soha, de soha nem eszem egészségtelen pörköltszaftos kenyeret savanyú káposztával, kovászos uborkával, vagy hagymával!
Kivételt képez, amikor pörköltet főzök.:):):)
Hozzáadtam a megmosott rizst
Megpirítottam, mint amikor sima rizst készítek, majd felöntöttem annyi vízzel, hogy egy ujjnyival ellepje.
Finom, pergős a végeredmény...
A végére pedig egy kis epres mennyország
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése