2014. június 7., szombat

Vasárnapi ebéd... rizseshússal

Egy tökéletes vasárnapi ebéd: csirkehús leves, rizseshús tejfölös uborkasalátával, epres mennyország.

Hatalmas adag zöldség---





Erős Pista híján egy kis magyar gulyáskrémmel...


Rizseshús

Sertéshús
Rizs
Hagyma 
Pirospaprika
Só, bors

Először készítettem egy hagyományos pörköltet




Megjegyezném, hogy én soha, de  soha nem eszem egészségtelen pörköltszaftos kenyeret savanyú káposztával, kovászos uborkával, vagy hagymával!

Kivételt képez, amikor pörköltet főzök.:):):)




Hozzáadtam a megmosott rizst

Megpirítottam, mint amikor sima rizst készítek, majd felöntöttem annyi vízzel, hogy egy ujjnyival ellepje.


Finom, pergős a végeredmény...



A végére pedig egy kis epres mennyország




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése