2014. augusztus 9., szombat

Gulyás leves



Mondjuk olyat, mint Anyu tudott, olyan nekem nem megy,,,, és a bográcsos változat is finomabb,,,, de azért neki lehet ugrani, a konyhában is, egyszerű,  laktató, finom, és magyar ...

Marha lábszár
Leveszöldségek
Krumpli
Hagyma
Liszt, tojás
Pirospaprika, só, őrölt kömény, majoranna

Alap a jó minőségű, gyönyörű marhahús...

Amiből főztem egy jó sűrű pörköltet, sok hagymával.. őrölt köménnyel



Felöntöttem hideg vízzel, és bezöldségeltem, végül hozzáadtam a kis kockákra vágott krumplit. Majorannával, sóval fűszereztem


Utolsó lépésként beleszaggattam a csipetkét.






Az erős paprika számomra elmaradhatatlan...teljesen mindegy milyen formában, az Erős Pistától a chili-ig bármi jöhet.... persze mértékkel, azért nem szeretem, ha leég a hajam ....:)










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése