Póréhagyma
Vaj
Krumpli
Tejszín
Kenyérkockák
Már a színe is gyönyörű...
Vajon megfonnyasztottam a 2 szál hagymát, aztán a 2 db felszeletelt krumplival még pirítottam egy kicsit.
Felöntöttem vízzel, és beledobtam két leveskockát, addig főztem, amíg a krumpli megpuhult.
Visszatettem a fazékba, és tejszínt adtam hozzá, nem kell bele sok, csak egy borításnyi...:)
Kicsit összeforraltam, és kész is lett.
Persze a póréhagymából nem csak krémlevest lehet készíteni, a sima zöldséglevesben is megállja a helyét.
Ez itt 5 kg pórés zöldségkeverék a salátagyári látogatásom emlékére...:)
....és a belőle készült ultra egészség levesem giga grízgaluskával.... asszem megérdemli a "gazdagon" titulust....:):):)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése